Välkommen Hotell Skeppsbron

Hotell Skeppsbron drivs av entreprenörerna Ellinor och Michaela. Hotellet ligger så mycket mitten i Stockholm det bara går och att bo här är som att bo hemma, supermysigt och hemtrevligt. Om ni tar en semester i Stockholm kan vi varmt rekommendera att bo minst en natt här.

Vi på Freedom Fighters fick nöjet att hjälpa Ellinor och Michaela med mobilabonnemang och en mobil växel för att enkelt kunna administrera sina inkommande samtal.

När hotellet är öppet kommer kunderna till den person som är inloggad i växeln, och man kan enkelt hoppa in och ut beroende på hur ens dag ser ut. När det är stängt kommer man till en telefonsvarare, men om det är en gäst som vill få tag i personal under stängda tider finns en jourtelefon som är kopplad till växeln. Den kan man ringa på varje dag.

Sina privata telefonnummer är kopplade till samma telefoner så om Kontaktnumret till hotellet är stängt kommer vänner och familj fram på mobilnumret ändå.

 

Två snabba frågor till Ellinor:

Vad var det som fick er att byta till Freedom Fighters:

Vi letade efter en lättanvänd växel och deras passade bra in på det vi behövde, och vi slapp binda upp oss i 24 månader. 

Hur har ni upplevt Freedom Fighters fram till idag?

Enkelt framförallt, vi har inte behövt göra något i stort sett och allt har fungerat smidigt.

 

Tack och välkommen till oss säger vi på Freedom Fighters