Filosofi

Frihet på riktigt

Frihet på riktigt!

Företagare har alltid fått binda upp sig i längre och dyrare telefoniavtal än både privatpersoner och storbolag. Det tycker inte vi är rätt. Därför har har vi bestämt oss för att förändra mobilbranschen från grunden.

För dig som kund betyder det telefonitjänster med snabb och personlig support, ett riktigt lågt pris och kanske det viktigaste av allt så har vi skrotat bindningstider, uppsägningstider och alla andra obehagliga överraskningar.

Hur går det till?

En vanlig fråga är hur vi kan ha så mycket mer innehåll, så bra support men ändå så låga priser. Vi äger alla processer själva och får arbeta hårt för att hela tiden vara mer effektiva än våra tungrodda konkurrenter. Några av de viktigaste punkterna förklarar vi nedan:

Vi har inga återförsäljare

Vi sköter försäljning, marknadsföring och kundservice själva.

Återförsäljare är en mellanhand som kostar operatörer och dig som kund mycket pengar. Det är inte ovanligt att en återförsäljare får 6000-8000 kr per mobilabonnemang. Dem pengarna betalas av dig som slutkund och det utgör den absolut största delen av prisskillnaden mellan oss och din nuvarande operatör.

Hos oss finns inga mellanhänder, du pratar direkt med din mobiloperatör och du får både snabbare och mer personlig support på samma gång.

Inga dyra reklamkampanjer

Vi arbetar med riktade reklaminsatser inom främst sociala media. Det gör att vi syns för rätt målgrupp vid rätt tillfälle och utan att spendera 100-tals miljoner per år. Vi behöver inte synas för alla, utan bara för dem som har nytta av våra tjänster.

Genom att vara smartare och med moderna i vår marknadsföring kan vi lägga pengar på att ha bättre och mer prisvärda tjänster som blir vår reklam för att få fler kunder

Kontakta mig

Vill du veta vad ett byte skulle innebära för ditt företag? Fyll i dina uppgifter så ringer vi och berättar mer.

Vår organisation

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, Nacka och här sitter vår support som finns tillgänglig att ringa eller chatta med alla helgfria vardagar mellan 08.30 och 17.00. Ring gärna och prata med en av våra rådgivare. Det är ingen telefonkö, inga knappval inget krångel.

Freedomfighters som mobiloperatör är ett koncept inom Qall Telecom AB, som har funnit som i 12 år och har ca 16 000 företagskunder.

Vi arbetar uteslutande med telefonilösningar till företagskunder och vi erbjuder allt från enkla mobilabonnemang till stora kompletta företagsväxlar med hundratals anknytningar.